Αρχική Σελίδα  |  Εσπερινό Γεν. Λύκειο  |  Διαφορετικότητα  |   Επικοινωνία  |

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ,
Σε πρώτο πρόσωπο, όπως λέμε…σε πρώτο πλάνο … Το ΄΄εμείς΄΄ και το ΄΄εγώ΄΄ μας :
ΡΙΤΣΑ ΔΟΥΜΑ:
Συμμετέχω στο Πρόγραμμα γιατί αυτό μου δίνει χαρά και γιατί όλη η ομάδα μου ενδιαφέρεται για τη Νοηματική Γλώσσα. Σας ευχαριστώ με μεγάλη καρδιά!


ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ:
Συμμετέχω στο Πρόγραμμα γιατί θέλω και μπορώ να επικοινωνήσω με τη συμμαθήτριά μου, αλλά και γιατί θέλω να κάνω και τους άλλους να νιώσουν πόσο σπουδαίο είναι να δίνεις χαρά και αγάπη σε άτομα που το αξίζουν.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΡΑΚΑΣ :
Το δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στη μάθηση, καθώς και η θέληση και η δύναμη των μαθητών με αναπηρία να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, χωρίς πάντα το εκπαιδευτικό σύστημα να μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες όλων τους, αποτέλεσαν το κίνητρο για να συμμετέχω στο πρόγραμμα. Θέλω να πιστεύω ότι η δουλειά αυτή, που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μαθητών και καθηγητών, θα αποτελέσει αιτία προβληματισμού για τους υπεύθυνους, αλλά και χρήσιμο εργαλείο για όσους συναδέλφους έχουν ανάλογες εμπειρίες μέσα στην τάξη.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΠΑΜΠΑΚΟΥ:
Το ερέθισμα για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τη Νοηματική είναι η συμμαθήτριά μου Ρίτσα.. Της οφείλω ένα πολύ μεγάλο ΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΄΄ που μου έμαθε να ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ με ένα διαφορετικό τρόπο!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:
Θέλω μ΄ αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο να δώσω χαρά σε ένα άτομο που καταλαβαίνει πως έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Την ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα, όσα μου έχει δώσει!


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ:
Πήρα μέρος στο πρόγραμμα για την Ρίτσα. Γιατί δεν θέλω να νιώθει μοναξιά!
   
πατήρ ΗΛΙΑΣ ΣΙΜΟΥ:
Το Πρόγραμμα αυτό μου χαρίζει απίστευτα όμορφες στιγμές επικοινωνίας με τους συμμαθητάς μου και ιδιαιτέρως με την κυρία Αγόρω.


ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥΦΑ:
Σταματώ να μιλώ,, ν΄ ακούω, για να ΄ρθω κοντά στους συνανθρώπους μου.
ΣΤΕΛΛΑ ΤΕΓΟΥ - ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ:
Δεν υπάρχουν παιδιά ενός κατώτερου θεού΄ όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου θεού! Το Εξωδιδακτιό Πρόγραμμά μας : ΄΄ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΘΕΛΩ (ΜΠΟΡΩ ;) ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΉΣΩ΄΄ συνέβαλε ώστε να μάθουμε να κάνουμε πράξη την ΙΣΟΤΙΜΙΑ και μέσω της διαφορετικότητας!